Infaq Berbuka PUASA RAMADHAN 2023 

Kepada Bakal Daie & Ulama’ Bertaqwa!

Sabda Baginda Rasulullah SAW

“Ulama’ adalah Pewaris Nabi…”

Di Madrasah Darul Uloom Al Mustafa, didikan & tarbiyah Anak-anak DUAM adalah ke arah menjadi seorang Daie & Ulama’ bertaqwa In Shaa Allah! 

Istimewa Ramadhan tahun ini, Madrasah Darul Uloom Al Mustafa membuka peluang untuk Antum melayani bakal-bakal para Daie dan Ulama’ bertaqwa melalui Infaq Berbuka. Mereka adalah Warga Pelajar termasuk Asatizah Banin & Banat. 

Salah satu pintu yang dibuka oleh Allah untuk meraih keuntungan besar dari bulan Ramadhan adalah melalui sedekah. Infaq berbuka puasa adalah salah satu sedekah yang ringan namun besar pahalanya.

Barang siapa yang memberikan makanan berbuka kepada orang yang berpuasa, maka baginya pahala seperti orang yang berpuasa tersebut, tanpa mengurangi sedikit pun pahala orang yang berpuasa itu

(HR Nasa’i dan Tirmidzi).

Mereka semua adalah “Pejuang Agama” yang sedang berjihad menuntut Ilmu bagi Menyambung Risalah Dakwah Baginda Nabi Besar Rasulullah SAW.

In Shaa Allah! Redha Allah pasti bersama mereka kerana barokah dibimbing oleh Cucunda Baginda Rasulullah SAW yang dikasihi iaitu Maula Muhammad Amin Al Hasani (Fes, Maghribi) & Al Habib Tolal Abu Bakar Al Khred (Sg.Buloh, Selangor).

Pastinya setiap makanan yang menjadi darah daging mereka akan menjadi saksi kebaikan kepada Antum untuk Infaq Berbuka sepanjang Ramadhan ini kepada mereka. Pasti, In Shaa Allah!

Rebut peluang keemasan! Jadikan Ramadhan tahun ini lebih bercahaya dan diberkahi melalui Infaq Berbuka Antum kepada “Pejuang Agama” yang sedang berjihad menuntut Ilmu!

 

KLIK SALAH SATU POSTER IFTAR DI BAWAH UNTUK MULA BERINFAQ!

Infaq IFTAR DUAM SG Buloh

Klik poster INFAQ IFTAR DUAM SG BULOH di atas untuk hulurkan infaq anda!
Klik poster INFAQ IFTAR DUAM Fez, Maghribi di atas untuk hulurkan infaq anda!

2023 @ NURALMUSTAFA MALAYSIA | MADRASAH DARUL ULOOM AL MUSTAFA | DUAM MEDIA