KAMI KINI AMAT MEMERLUKAN BANTUAN…

๐—ž๐—”๐— ๐—œ ๐—ž๐—œ๐—ก๐—œ ๐—”๐— ๐—”๐—ง ๐— ๐—˜๐— ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—•๐—”๐—ก๐—ง๐—จ๐—”๐—ก

๐—•๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ต๐—ถ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐—ต๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐—ต๐—ถ๐—บ

Assalamualaikum wbt,Pelajar Madrasah Darul Uloom Al Mustafa dan Madrasah Annur Azzahir (banat) ketika ini sedang bercuti di rumah masing-masing berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) akibat wabak COVID-19.

Tetapi tidak bermakna pelajar bercuti tanpa memperolehi pengisian bermanfaat kerana pihak madrasah telah menyediakan pengajian online secara tetap setiap hari dan alhamdulillah kaedah ini mendapat respon dan sokongan yang baik daripada keluarga pelajar.

Pun begitu, pihak madrasah ketika ini ๐—ฑ๐—ถ๐˜‚๐—ท๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ต ๐—ธ๐—ฒ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐˜‚๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—–๐—ข๐—ฉ๐—œ๐——-๐Ÿญ๐Ÿต. ๐—ž๐˜‚๐˜๐—ถ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ฎ๐—พ ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ผ๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—น-๐—ธ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ท๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ธ ๐˜€๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ต ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฟ๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—œ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—บ ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐˜‚๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐—บ.

Madrasah ketika ini ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐˜‚๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป bagi ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ต seperti bayaran sewa bangunan, bayaran wang saku pada para guru, bayaran bil utiliti, dan keperluan makan dan minum para asatizah dan ahli khidmat yang menetap di madrasah.

Untuk makluman, ๐—บ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ต ๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ถ ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜‚๐˜๐—ถ๐—ฝ ๐˜†๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฟ, yakni madrasah ini hanya menerima wang infaq tetap daripada orang ramai menerusi ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐—ช๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ฑ ๐—”๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐˜ ๐——๐—จ๐—”๐— . Alhamdulillah dengan adanya program ini sedikit sebanyak membantu meringankan beban kami.

Tetapi sedia maklum, jumlah kutipan yang diperolehi kadang-kala ada turun dan naiknya. Kami faham kerana masing-masing ada komitmen peribadi lebih-lebih lagi pada musim PKP ini. Kami bersyukur dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua para penginfaq kami yang budiman.

๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ถ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚ ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—บ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ด๐—ถ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚๐—ป๐—ด ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฏ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐—ถ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐˜‚๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐—ธ.

Kami amat berharap ada insan-insan diluar sana yang sudi menghulurkan bantuan dari sudut kewangan dan keperluan bagi kami dapat meneruskan kelangsungan perjalanan madrasah ini.

Sebarang bantuan ikhlas boleh disalurkan ke akaun ๐— ๐—”๐—ฌ๐—•๐—”๐—ก๐—ž – ๐——๐—”๐—ฅ๐—จ๐—Ÿ ๐—จ๐—Ÿ๐—ข๐—ข๐—  ๐—”๐—Ÿ ๐— ๐—จ๐—ฆ๐—ง๐—”๐—™๐—”๐Ÿฑ๐Ÿฒ๐Ÿฎ๐Ÿณ ๐Ÿฐ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ ๐Ÿณ๐Ÿด๐Ÿฑ๐Ÿฐ

๐—จ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ป๐˜†๐—ฎ๐—ฎ๐—ป, hubungi 019-2081191 (mudir)

๐—จ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐—ช๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ฑ ๐—”๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐˜ ๐——๐—จ๐—”๐— , klik link ini >> https://chat.whatsapp.com/7A8htoEZNFEFVCSivn0tmB

๐—จ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ต๐˜‚๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ธ ๐—ท๐˜‚๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐——๐—จ๐—”๐— , klik sini >>https://www.facebook.com/NurAlMustafaMalaysia/#kenaldirikenalilmukenalAllah#covid19#qif19#padaAllahkamiberserah#patuhululamri

#kenaldirikenalilmukenalAllah
#covid19 #qif19
#padaAllahkamiberserah
#patuhululamri

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *