KAMI KINI AMAT MEMERLUKAN BANTUAN…

𝗞𝗔𝗠𝗜 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗔𝗠𝗔𝗧 𝗠𝗘𝗠𝗘𝗥𝗟𝗨𝗞𝗔𝗡 𝗕𝗔𝗡𝗧𝗨𝗔𝗡

𝗕𝗶𝘀𝗺𝗶𝗹𝗹𝗮𝗵𝗶𝗿𝗿𝗮𝗵𝗺𝗮𝗻𝗶𝗿𝗿𝗮𝗵𝗶𝗺

Assalamualaikum wbt,Pelajar Madrasah Darul Uloom Al Mustafa dan Madrasah Annur Azzahir (banat) ketika ini sedang bercuti di rumah masing-masing berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) akibat wabak COVID-19.

Tetapi tidak bermakna pelajar bercuti tanpa memperolehi pengisian bermanfaat kerana pihak madrasah telah menyediakan pengajian online secara tetap setiap hari dan alhamdulillah kaedah ini mendapat respon dan sokongan yang baik daripada keluarga pelajar.

Pun begitu, pihak madrasah ketika ini 𝗱𝗶𝘂𝗷𝗶 𝗱𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗺𝗮𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵 𝗸𝗲𝘄𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗿𝗶𝗸𝘂𝘁𝗮𝗻 𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗-𝟭𝟵. 𝗞𝘂𝘁𝗶𝗽𝗮𝗻 𝗶𝗻𝗳𝗮𝗾 𝗺𝗲𝗿𝗼𝘀𝗼𝘁 𝗱𝗮𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗻𝗶𝗮𝗴𝗮𝗮𝗻 𝗸𝗲𝗰𝗶𝗹-𝗸𝗲𝗰𝗶𝗹𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗱𝗿𝗮𝘀𝗮𝗵 𝗺𝗲𝗻𝗷𝘂𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗸 𝘀𝘂𝗻𝗻𝗮𝗵 𝗱𝗮𝗻 𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁𝗮𝗻 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗺 𝘁𝘂𝗿𝘂𝘁 𝗺𝗲𝗿𝘂𝗻𝗱𝘂𝗺.

Madrasah ketika ini 𝘀𝗮𝗻𝗴𝗮𝘁 𝗺𝗲𝗺𝗲𝗿𝗹𝘂𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗮𝗻𝘁𝘂𝗮𝗻 𝗸𝗲𝘄𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 bagi 𝗽𝗲𝗿𝗯𝗲𝗹𝗮𝗻𝗷𝗮𝗮𝗻 𝗽𝗲𝗻𝗴𝘂𝗿𝘂𝘀𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗱𝗿𝗮𝘀𝗮𝗵 seperti bayaran sewa bangunan, bayaran wang saku pada para guru, bayaran bil utiliti, dan keperluan makan dan minum para asatizah dan ahli khidmat yang menetap di madrasah.

Untuk makluman, 𝗺𝗮𝗱𝗿𝗮𝘀𝗮𝗵 𝗶𝗻𝗶 𝗯𝗲𝗿𝗼𝗽𝗲𝗿𝗮𝘀𝗶 𝘁𝗮𝗻𝗽𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝘂𝘁𝗶𝗽 𝘆𝘂𝗿𝗮𝗻 𝗱𝗮𝗿𝗶𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗽𝗲𝗹𝗮𝗷𝗮𝗿, yakni madrasah ini hanya menerima wang infaq tetap daripada orang ramai menerusi 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗪𝗮𝗹𝗶𝗱 𝗔𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁 𝗗𝗨𝗔𝗠. Alhamdulillah dengan adanya program ini sedikit sebanyak membantu meringankan beban kami.

Tetapi sedia maklum, jumlah kutipan yang diperolehi kadang-kala ada turun dan naiknya. Kami faham kerana masing-masing ada komitmen peribadi lebih-lebih lagi pada musim PKP ini. Kami bersyukur dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua para penginfaq kami yang budiman.

𝗞𝗮𝗺𝗶 𝗸𝗶𝗻𝗶 𝗯𝘂𝗻𝘁𝘂 𝗱𝗮𝗹𝗮𝗺 𝗺𝗲𝗻𝗰𝗮𝗿𝗶 𝗽𝘂𝗻𝗰𝗮 𝗽𝗲𝗻𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁𝗮𝗻 𝗯𝗮𝗴𝗶 𝗺𝗲𝗻𝗮𝗻𝗴𝗴𝘂𝗻𝗴 𝗽𝗲𝗿𝗹𝗯𝗮𝗴𝗮𝗶 𝗸𝗲𝗽𝗲𝗿𝗹𝘂𝗮𝗻 𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲𝘀𝗮𝗸.

Kami amat berharap ada insan-insan diluar sana yang sudi menghulurkan bantuan dari sudut kewangan dan keperluan bagi kami dapat meneruskan kelangsungan perjalanan madrasah ini.

Sebarang bantuan ikhlas boleh disalurkan ke akaun 𝗠𝗔𝗬𝗕𝗔𝗡𝗞 – 𝗗𝗔𝗥𝗨𝗟 𝗨𝗟𝗢𝗢𝗠 𝗔𝗟 𝗠𝗨𝗦𝗧𝗔𝗙𝗔𝟱𝟲𝟮𝟳 𝟰𝟬𝟭𝟯 𝟳𝟴𝟱𝟰

𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗽𝗲𝗿𝘁𝗮𝗻𝘆𝗮𝗮𝗻, hubungi 019-2081191 (mudir)

𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝘀𝗲𝗿𝘁𝗮𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗪𝗮𝗹𝗶𝗱 𝗔𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁 𝗗𝗨𝗔𝗠, klik link ini >> https://chat.whatsapp.com/7A8htoEZNFEFVCSivn0tmB

𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗸𝗲𝘁𝗮𝗵𝘂𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗸 𝗷𝘂𝗮𝗹𝗮𝗻 𝗗𝗨𝗔𝗠, klik sini >>https://www.facebook.com/NurAlMustafaMalaysia/#kenaldirikenalilmukenalAllah#covid19#qif19#padaAllahkamiberserah#patuhululamri

#kenaldirikenalilmukenalAllah
#covid19 #qif19
#padaAllahkamiberserah
#patuhululamri

Jangan Lupa Kongsi, sebagai usaha Dakwah !

Sila berikan komen anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *